Kölesd község akadálymentes honlapja
   

Betűméret I kicsi I közepes I nagy

« Normál színséma
     

TELEPÜLÉS

ÖNKORMÁNYZAT

INTÉZMÉNYEK

CIVIL ÉS NONPROFIT SZERVEZETEK
SZABADIDŐ

Tisztelt Látogató!

Szeretettel köszöntöm Önt Kölesd község honlapján, s bízom benne, hogy kellemes és hasznos időt tölt el oldalaink olvasásával.

Célunk, hogy polgárainknak segítséget nyújtsunk ahhoz, hogy a helyi közügyekben még tájékozottabbak, jártasabbak legyenek, községünk iránt érdeklődők pedig jól használható információkra találjanak majd itt.

Úgy gondolom, hogy Kölesd internetes lapja is hozzájárul a róla kialakult képhez, ezért próbálunk, színvonalas és hasznos oldalakat létrehozni. A honlap az Ön számára is nyitott, várjuk észrevételeit, információit.

 


 

Tisztelt akadálymentes felhasználók!

Honlapunk további oldalainak akadálymentes böngészéséhez a számítógép operációs rendszerébe beépített kisegítő lehetőségeken kívül a következő megoldásokat állnak rendelkezésre, melyekkel teljesen kompatibilis honlapunk kialakítása. AW3C ajánlásai alapján a kontrasztos megjelenítés elhagyása mellett is használható a honlap a szokásos kisegítő lehetőségek alkalmazásával. Szíves figyelmükbe ajánljuk az alábbi megoldásokat:

 

A látás sérülteknek:

Az NVDA által fejlesztett, ingyenesen letölthető képernyő felolvasó szoftverének   (https://www.nvda.hu/letoltesek/) a használatát javasoljuk.

Szintén látássérülteknek ajánljuk a szintén ingyenes GoogleChrome bővítményt, a A Text to Speech Voice Reader,ami felolvassa a képernyőtartalmat. Ezt a Google webáruházból szerezhetjük be ingyen a következő linkről:

https://chrome.google.com/webstore/detail/read-aloud-a-text-to-spee/hdhinadidafjejdhmfkjgnolgimiaplp?hl=hu

A hallássérülteknek:

Hallássérült l átogatóinknak pedig a GoogleChrome böngészőbe szintén ingyenesen telepíthető High Contrast nevű bővítmény  (https://chrome.google.com/webstore/detail/high-contrast/djcfdncoelnlbldjfhinnjlhdjlikmph?hl=hu) használatát ajánljuk.

 

 

Közvetlen linkek a kisegítő lehetőségek eléréséhez:

Látásukban korlátozottaknak NVDA képernyő felolvasó szoftver letöltése »

Látásukban korlátozottaknak A Text to Speech Voice Reader képernyő felolvasó bővítmény letöltése »

Hallásukban korlátozottaknak GoogleChrome High Contrast bővítmény letöltése »